26 Ocak 2009

YA-BA-DA-BA-DUU

Öncelikle kaç kez unutmadan yazayım deyip te bi türlü yazamadığım dişlerimizi yazmak istiyorum.En sonunda 2 aydır patlamasını beklediğimiz azı dişlerimiz çıktı.10 gün önce sağ alt azı dişimiz 5 gün öncede sol alt azı dişimiz patladı.Şimdi bi hayli büyüdüler bile:) Toplamda 10 dişimiz oldu:)

Gelelim Pazar günümüze;

Oğluş her zaman olduğu yine erkenden kalktı.Resmen yalvarıyorum oğluşa biraz daha uyumak için.Yanımıza aldım yok zaptedemiyorum.Yere bıraktım bende biraz şekerleme yapayım dedim(tabi tek gözüm açık) bi baktım oğluş geziniyor, çekmeceleri kurcalıyor.Sesimi çıkarmadan onu izliyorum.Sonra bi baktım çoraplarımı almış elime veriyor aldım çorapları bu kezde terliklerimi veriyor.Canım oğluşum her sabah ilk işim çoraplarımı ve terliklerimi giymek ya beni kaldırmak için yapıyor.Eee kalktım tabi.Oğluşun kahvaltısını hazırladım.O kahvaltısını yaparken babişi uyandırdım bi güzel kahvaltımız yaptık.Kahvemizi içtik dışarıya çıkmak için hazırlanmaya başladık.Tabi ilk önce oğluşu hazırladım.ben hazırlanırken de baba oğul coşmuşlar:)

Babamızın hayali oğluşla parkta oynamaktı ama hava yağmurlu olduğundan hayalini gerçekleştiremedi.Bi alışveriş merkezine gittikordaki oyuncaklardan jetonumuz vardı.Beyefendi hiç sevmedi arabayı indik.Trene bindik ondan da zevk almadı.Bizde çıktık Sevi bebenin fabrika satış mağazasına gittik.Bi yere gittiğimizde mama sandalyesi olmadığından çok zorluk çekiyorduk o yüzden her yere götürebileceğimiz kumaş mama sandalyesi aldık.O kadar kullanışlı bişeyki her sandalyeye takabiliyorsun.Bi ara resmini çekerim.Bi kaç tane de aktivite önlüğü aldık çıktık.

Sonra Toyiki ye gittik.Daha gider gitmez yerde ufacık hareket eden kamyonları görünce bizimki çıldırmaya başladı.Eğildi almaya çalışıyor.Gelen geçen herkes Hasan Eren 'e bakıp seviyor.Biraz orada oyalandıktan sonra ben alacağım oyuncakların yanına gittim.Sonrası bu görüntüler.

İlk önce arabayı bi güzel incelemiş.Yusuf cesaret edememiş bindirmeye görevli genç bindirsenize bak istiyor demiş.Bu pedallı bi araba.Görevli genç almış bindirmiş bizimkini.Geldim ki Hasan Eren'in keyfine diyecek yok.Ayakları pedala yetişmediğinden yürüyerek götürüyor her yere.Tıpkı Taş Devrindeki gibi.O kadar komiktiki.Maşallah hakimiyet süper sıkıştığı yerde geri geri gidiyor.

Kitap alacaktım ama istediğim gibi bi kitap bulamadım.Ben dolaşıkırken Hasan Eren de arabayla dolaşmaya devam etti.Baba da yanında tabi..Alacaklarımı aldım bizimkilerin yanına geldim Hasan Ereni arabadan indirmeye çalışıyoruz ,indiremiyoruz bi türlü.Nasıl ağlıyor anlatamam.Onu susturmak için girdiğimizde görüp ve çok beğendiği şu hareket eden minik kamyonlardan aldık.Kutuyu açana kadar ağlamaya devam etti.Eline alınca da sustu Allahtan.Babiş oğluş bu kadar ağlayınca yazın bu arabalardan almaya karar verdi..

Eve gelince bi hata yaptım.Tüm aldığım oyuncakları bi hevesle açtım(Ben oğluştan heyecanlıyım).Hepsini koydum ortaya.Aslında bi kaç hafta arayla verseydim daha iyi olacaktı..Birinden sıkılırdı diğerini verirdim.Bile bile nasıl böyle bi hataya düştüm anlamadım.

Zaten en çok ta şu kamyonla ilgilendi.Hasan Erenin değişik bi yapısı var.Biraz gelenekçi olacak galiba.Ne kadar oyuncağı olursa olsun daha ona hamileyken aldığım ilk oyuncağı tırtılın yeri bi başka.Hiç elinden düşürmez.Geçmişteki bi oyuncağını bulsun nasıl seviniyor görmelisiniz.Aldıklarımla biraz ilgilendi sonra aldı eline tırtılını salıncağını salladı falan.Dedim ya değişik biraz.

Saçlarımızı hala kestirmedik daha doğrusu ben kestirmekten vazgeçtim:) Biraz daha beklemek istiyorum..

Gelen geçen herkes küçük adamıma baktı,sevdi..Zayıf,minicik bişey o yüzden yürürken herkes ona bakıyor:) Aşırı derece özgürlüğüne düşkün.O kadar kalabalıkta bile elini tutturmadı.Kucakta istemiyor illaki özgürce yürüyecek,ağzı açık etrafı inceleyecek.. Çok inatçı..

Ahh ahh çook işimiz var seninle:((

15 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

İnadını, arabaya öle artist binişini, ağğzını kocaman aça aça gülüşünü yerim ben bu erenin :)

Maşallah Yaa aybike biliyormusun ben nazlı berrayla bişeler paylaşmaya onunda kendini farketmeye başladıktan sonra onun annesi olduğumu anne olduğumu gerçekten çok hiiseettim yani o yürümeye başladı özgür oldu bambaşka oldu sanki:)

senin bu yazındada ben onu hissttim hasan eren yğrğmeye keşfetmeye farketmeye başladı senin yazılara bir renk bir ahenk geldi :) Hasan eren e bu tatlılığından dolayı sanada bu macerelardan bizi haberdar ettiğin İçin Kocaman maşallah :) sevgilerr...

Belkıs dedi ki...

Canım yaa çok tatlıı bişey oldu vallaha Hasan Eren. Küçük adam resmen şu hallere bak hele. Isır annesi onu benim için :)

siyap dedi ki...

tamaaam!kulübe hoşgeldin canım.bu kulübün adı "beğendikleri şeylerden ayrılmamak için tutturan,ağlayan bebişler kulübü" :)) bizde de bu çok sık olmaya başladı artık ama şimdilik kısa sürede vazgeçirebiliyoruz.bakalım ileride ne olacak.
arabada ne kadar kendine güvenli bir şekilde duruyor öyle,maşallah kuzuma.hasan eren çoook şeker gerçekten bayılıyorum onun gülümsemesine.
bu arada aybikecim sen yine oyuncakların bir kısmını o yokken kaldır istersen,biraz unutsun sonra yine tek tek çıkarırsın ben de ceren'in oyuncaklarını bir süre ortadan kaldırıyorum sonra çıkarınca daha bir hevesle oynuyor.

çoook öpüyoruz sizleri,bizden kocaman sevgileeer...

AskinAy dedi ki...

Allah mutlulugunu daim etsin pek seker sey masallah gülücükleri hic eksik olmasin sekerimizin...oh oh ne güzelde keyif yapmis,yakisir hasan-erenimize...sevgiler canim....

Burcu dedi ki...

Ooo aşallah rallici olacak galiba..geri geri anevra bile yapabiliyor bu yaşta afferim Hasan Eren'e.. öptüm çok..

Şekerci Butik dedi ki...

haha ayy yerim seni yaa akıllım benim arabayı ayaklarıyla yönlendirdi demek...maşallah fotolar çok şeker..
Metehanda belli oyuncaklara takık aybikecim...nedense böle tuhaf bişi bunlar :D haha akıl sır ermiyor..uzun zaman oynamadığı görmediği bi oyuncağı görünce sanki ilk defa görmüşçesine seviniyor uzun süre oynuyor o yüzden bende dönem dönem bazı oyuncaklarını kaldırır bir süre göstermem.. özleyince iyi oynuyor onlarla ...iyi oluyor bu uygulama.. :)

öpüyoruz yakışıklı hasan erenimi ve tatlı annesini..

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok tatlı maşallah,tam küçük adam olmuş.Dişleri de hayırlı olsun bu arada çıkarken çok eziyet çekiyorlarlar kıyamam..

Bu inad yeni moda çıktı çocuklarda,hepsi mi inadım inat olur bilmem ki?.

aybike dedi ki...

Kübracım;
Çok teşekkürler canım.Hakikaten dediğin gibi bende anne olduğumu daha bi hisseder oldum.Rabbim herkese nasip eder inşallah.
Hayatımız onun gelişiyle renklenmişti şimdi daha da renkli.
Sizede maşallah.Anne kız öyle tatlısınız ki.Kocaman öptüm sizi.
sevgiler..

Belkıs;
Çok teşekkürler canım yaa.Hakikaten tam bi küçük adam oluverdi.Tabi ısırırım.Sen de tatlı Ecemizi öp benim yerime..
sevgiler.

Serapcım;
Biz bu kulübe girmesek mi ne?Ahh ahh bi inatçı sorma canım yaa.dediğin gibi şimdi vazgeçirebiliyoruz ilerde napcaz bunlarla.
Oğluşum adına çok teşekkür ederim.
Canım evet kaldırayım en iyisi.Zaten pek ilgilenmiyor küçük bey.
Bu arada bi anne ziyareti yapacağım.İnşallah görüşebiliriz.Zaten Pamuşu görmeden,şöyle tontişimi sıkmadan(canını acıtmadan)dönmem İstanbula.Pamuşumu ve seni öptüm canım.
sevgiler.

AskinAy;
Çok teşekkür ederiz canım.Amin hepimizin mutluluğu böyle devam eder inşllah.
ardayı ve seni öptüm canım.
sevgiler.

Burcu;
Çok teşekkür ederiz canım.
Aman rallici olmasın annesi kafa yer sonra:))
Gerçekten hakimiyet süper.Sarı şekeri ve seni öptüm canım.
sevgiler.

Şirincim;
Metehanla Hasan Eren o kadar benziyorlarki.Bizimkinde de bi araba sevdasıdır gidiyor.
Oyuncak mevzusuda aynı.Seni takip etmem iyi oluyor.Gelecekteki Hasan Eren gözümün önünde canlanıyor..
Tatlı abimizi ve annesini kocaman öptük..
sevgiler.

Meleklerin annesi;
Canım çok teşekkür ederiz.Dişlerimiz rahat çıkmıştı ama bu azılar hakikaten çok zor çıktılar.
Yaa inanamıyorum hala gerçekten oğluş çook büyüdü..
Melekleri ve tatlı annesini kocaman öptük.
sevgiler.

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

ne kadar akıllı o yakışıklı öle,tabi bırakmaz arabayı.anladı hayatın tadı nerden geçiyo,buda aslında büyümeye deam etmesinin bi göstergesi:) aynaya dönüp yaptığı şebeklikte cabası.ama maşallah belliki mutlu bi bebek,dişlerinizde hayırlı olsun,kısmetse bizde beklemelerdeyiz.
hoşçakalın,sevgiler.

Sermin dedi ki...

ay ben bu çocuğa hastayım ama. çoook tatlı bir surat, tatlı gülüş.
ne güzel istanbul'da hep fabrika satış mağazaları var. en önemlisi de ikea var :(( çınara bir kirli sepeti alacağım orada görmüştüm, çocuk 1 yaşına geldi hala alacağım. bir gelemedik istanbula. bir hafta sonu kaçacağım inşallah.
dişleriniz hayırlı olsun.

Betül dedi ki...

Öncelikle yeni dişiniz hayırlı olsun.Sanırım bu oyuncak marketlerinde bebişleri zaptetmek çok zor.Efe bile şimdiden gördüğü herşeyi ellemeye çalışıyor.Ulaşamazsada bağırmaya başlıyor....Bu bebişler illede bizim istediğimiz olacak diyorlar yaw...:)

annesininoglusu dedi ki...

ooo şimdiden başladı beyefendi demek inatlaşmaya Allah kolaylık versin:))

çise ve annesi... dedi ki...

sabahları bütün minikler aynı canım anne gaggg tetik giy salona didelim,aailece güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel,yeni dişinizde hayırlı olsun sevgiler....

AYSUN dedi ki...

Ooo şoför de pek yakışıklıymış:) Berk de pazar günü sabahın köründe kalkıyor:( Keşke uyusalar biraz daha....

aybike dedi ki...

Yasmin su nun annesi;
Çok teşekkür ederiz.Evet çok büyük bi hızla büyüyoruz.gerçekten çok mutlu bi çocuk.İnşallah hep böyle mutlu olurlar bebişlerimiz.Tatlı kızımızı ve seni kocaman öptük.
sevgiler.

Sermin;
Bende Çınarın hastasıyım.
evet bu fabrika satış mağazaları hakikaten çok iyi oluyor.Geçen gün eşim bana sormadan Sevi bebenin faaliyet önlüğünü bi mağazadan 14 tl ye almış.Fab.satış mağazasında aynı önlüğü sepete atmışlar 2,5 tl.Fiyat ne olursa olsun içim sızladı farka bak.
İnşallah yolunuz düşerse bekleriz canım.
sevgiler.

betül,
Teşekkür ederiz canım.Valla büyük küçük farketmiyor oyuncak mağazaları herkesi cezbediyr.
sevgiler..

annesininoğlusu;
evet şimdiden başladı bakalım nasıl zaptedeceğiz küçük beyi..
sevgiler.

Çise ve annesi;
Kurulmuş saat gibiler maşallah.gerçekten güzel bi gündü.Teşekkürler canım.
Tatlı kız kocaman öptük.
sevgiler.

Aysun;
Çok teşekkürler canım.Evet keşke biraz daha uyusalar resmen yalvarıyorum küçükbeye.
sevgiler.