22 Ocak 2009

Aybike işbaşında:)

Çok yoğun iki gün geçirdik.Dün halı silme operasyonum vardı.Aylar önce sagolsun oğluşum halıyı kansız görünce ona kan damlası vermeyi uygun görmüş her denemesi başarısızlıkla sonuçlanmıştı taki o güne kadar.Anniş gelir ki ne görsün canıııım halı simsiyah olmuştur.Öyle ufak falan değil baya büyük bi leke.Her türlü leke çıkarıcı denedim yok çıkmıyor.Günden güne gözüme daha bi kara gelmeye başladı.Defalarca sildim yok çıkmıyor silince çıktı zannediyorum kuruduğu an kabus tekrar başlıyor.En sonunda dün karar verdim çamaşır suyu kullanacağım..Halının rengini alır yapma etme dediler aman kara olacağına beyaz olsun dedim bi güzel sildim.Tabi kuruyunca leke meydana çıktığından defalarca sildim kurumasına izin vermeden.Herneyse sabah gözümü açar açmaz koştum salona leke falan yok.O kadar mutlu oldum ki anlatamam.Tüm halıları silmek öyle yordu ki aman yaşlanıyorum herhalde hemencecik yorulur oldum..

Bugün de sabahtan gittik parka.Oğluşu tutabilene aşkolsun.El tutturmacafalan yok beyefendi başını alıp gidiyor bizde peşinde.Uyanık sıpa sadece yükseklere çıkarken düşmeyim diye elimizi tutuyor sonra hemen bırakıyor.Defalarca düştü çimlere,yuvarlandı.O kadar mutluydu ki canım benim..

Eve zor getirdim.Behra olmasa kıyamet kopardı.O gidince bizde arkasına takıldık ağlamadan eve getirmiş oldum.Sonra faturalar için tekrar çıktık.Öyle yorgun düştü ki 3 saattir uyuyor hehehe.

Eve gel yemek yap falan derken geçen gün bi blogda gördüğüm bonibonlu kurabiyelerden yaptım.Tarife pek uymadım kafama göre takıldım.Görüntü çok güzel oğluş görünce çıldıracak..Hakikaten çok güzel oldular.Hızımı alamayıp bi de irmik tatlısı yaptım.

Bugünde böyle geçti..Oğluş mutlu ben mutlu..

sevgiler..

14 yorum:

Betül dedi ki...

aman mutluluğunuz daim olsun efendim:D...o kadar halı silmekten kollarda kas yapmışsındır artık Aybikecim..neyse istediğin sonuca ulaşmışsınya...

Belkıs dedi ki...

Allahh bu mutluluğu daim etsin inşallahh :)

Burcu dedi ki...

Aybike walla sendeki iyi sabırmış, bizim krem rengi halılar da Arda'nın bilimum mama, kusma, demir ilaci...vb lekeleriyle dolu olunca yok dedim ben üstesinden gelemem, kış kış halı yıkamaya verdim evdeki tüm halıları... 3 gündür kurusun diye bekliyorlarmış yıkamacıda.. O halılar gidince de yerine eski bekarlık halılarımı serdim rengarenk oldu evin içi, ama Arda sanki başka bir eve gelmiş gibi hissetti sanırım kendini ki halıdaki desenleri biiiirrr biiirrr inceledi :)) Çok komikler yaa...

aybike dedi ki...

Betül;
Canım bu halı silme olayı bizde 15 günde yapılır oldu özellikle de mutfak halısına..Diğerleride ayda bir.Yani baya güçlü kollara sahibim:))
Amin canım..Çok teşekkürler..
sevgiler..

Belkıs;
Amin canım çok teşekkür ederim.
sevgiler.

Burcu;
Canım ben halı yıkamaya veremezdim malum yedekleri yok bu kışta yapamazdım.Ama sizin için iyi olmuş.Bebişler değişiklikleri anında farkedip çok mutlu oluyorlar sen iyiki de vermişsin halıları yıkamaya..Sarı şekeri kocaman öptük..
sevgiler..

siyap dedi ki...

maşallah çok hızlısın aybikecim ne yaşlanması.halı işi beni de çok yoruyor(özellikle gece emzirmek için sürekli kaldır yatır yapınca kollarda hal kalmıyor) gerçekten pek alışık değilim silmeye ama ceroşun lekelerini de çıkarmam gerekiyor tabi.ben bu konuda eşimden yardım alıyorum sağolsun :))
kapşonunu geçirdiği fotoğraflarda eren rapci gibi çok tatlı yaaa...
benim için çok öp kuzucuğu.

bu arada benim de yapılacaklar listemde o bonibonlu kurabiyeler var bakalım nasıl olacak.
öpüyorum canım,sevgileeer...

ummugulsum dedi ki...

ne guzel...
erenın fotograflarına abyıldım sankı buyuk cocuk gıbı cıkmıs yakısıklı masallah.
becerıklı hatun masallah sanda nazar degmesın.. benım gozumde kurabıye cok buyuyo nedense
sankı cok ugras gerektıryo gıbı gelıyo yada ben cok bıdıklıyorum hamuru:)
sevgıler

aybike dedi ki...

Serapcım;
Çok teşekkür ederim.Zaten kaç gündür motor takmış gibiyim:)Bizim emzirme olayımız olmadığından kollar sağlam.Ne güzel demek kocan siliyor.Yusufff yandın sen.Akşama senin yorumu okutacağım hehehe..
Canım bonibonlu kurabiyeler gerçekten o kadar güzel görünüyo ki gel beni ye diyor.Bence de yap.
Şimdi senin yerine öptüm oğluşu.Sen de Pamuşumu öp.O öyle etli butlu ya gelsemde ben öpsem yaa..
sevgiler.

Ümmügülsüm;
Yaa bana da öyle geliyor çok büyüdü oğluşum.
Çok teşekkürler canım.
Bu bonibonlu kurabiyeleri görsen hemen yapmak isterdin bence.O kadar uğraş gerektirmiyor canım..
sevgiler.

Mısır Patlağı :) dedi ki...

:) resimleri çok gzl gerçekten..

Çok çabuk vede keşfederek büyüyorlar ya her an elleri bişilerin peşinde ..

Makarna yiyen hallerine bayıldım aybike tüm çocukların en sevdiği en pratik yemek bu :) afyet olsun sevgiler.

çise ve annesi... dedi ki...

hem mutlu ulun....halı silmekk buna yorum bile yapmak istemiyorum çok yorucu ama yapılması gereken birşey birde böyle tatlı bebişlerimiz varken sevgiler....

Şekerci Butik dedi ki...

mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallh..yerim ben o prkta koşturan yakışıklımı...maşllah fotolara bayıldım...
birde unutmadan ellerine sağlık..

öpüyoruz..

AskinAy dedi ki...

Oh be diyerek bir güzel rahatlamissindir cok sevindim senin adina leklerden kurtulduguna ee baya'da bir zahmet cekmissin gülüm yaa ellerine saglik ama sonuc iyi coksükür,.....afiyetler olsun sekerim tatlimi tatli birgünün ardindan tatlida iyi gider hani,,sevgiler..

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

merhabalar;
Hep mutlu olursunuz işallahh. benim kuzum yorulunca evi beklemez,uyur saati gelince,iyi seninki evi bekleyip dalmış güzelce.

eviminnuru dedi ki...

maşallah bide onları uyurken seğretmek ne güzeldir rabbim mutluluğunuzu bozmasın

meleklerim ve ben dedi ki...

Neyse leke çıkmış bari Aybikecim,halıdaki lekeler hakikaten insanın gözüne çok batıyor.
Maşallah havayı güzel gördünüz tabiiii gezin bakalım...