11 Nisan 2008

Ah oğlum vah oğlum :((

Belki abartıyorum bilemiyorum ama Hasan eren 57 saat hatta daha fazla bi zaman kakasını yapamadı . Bu durum beni bi hayli endişelendirdi.48 saatten sonrası uzmana başvurulması gerekir diye biliyordum.O yüzden dün sabah baya bi panik oldum.Gerçi sabah saatlerinde 50 saat ancak olmuştu.Doktorumuza bi türlü ulaşamadım.Uzun uğraşlar sonrası doktorumuza ulaştım da rahatladım.Bu aylarda 4-5 gün normalmiş.Tam ben telefonla konuşurken Hasan babam ( kayınpeder ) geldi.Ereni de alıp evlerine götürdü.Eren beyimiz orada kakasını yaptı.Bende bir sevinç bir sevinç sanki çocuğum üniversite sınavını kazandı:)) Şimdi benimle dalga geçiyorlar kaka derdine düştüm diye lakin kaka durumu bence önemli olay.Herneyse o kadar zaman kaka yapmayan oğluşum durumu biraz abartarak akşam kıyafetlerini de kirletecek derecede 2.kez yaptı.Aman düzenli yapsında gerisi mühim değil.
Bana gelince annemleri ,ablamı çok özledim.Baya bi yalnızlaştım sanki.Ne bileyim sıkılıyorum bu ara.Aslında hava güzel,oğlum güzel,kocam güzel herşey güzel de bişey eksik hayatımda..Dostlarımda Türkiyenin dört bi tarafına dağıldılar.Elimi uzatıyorum tutan yok.Buraya ait olmama yada olamama..sevdiğim için uğruna herşeyi bırakıp geldiğim bu şehirde boğuluyorum nedense.Gelip geçici bu hisler bunu da biliyorum ama şuan hissettiklerim bunlar.
Oğluşum uyuyor bende temizliği yarıda kesip pc başına geçtim.Fırsat bu fırsat deyip işe koyulmalıyım.babamız bugün geç gelecek erken gelseydi de şöyle bi gezmeye çıksaydık.neyse oğluşum uyansında ana oğul çıkarız artık:)

14 yorum:

Betül dedi ki...

Aybikecim,Erenin sorununu halletmesine sevindim...
Bu arada seni bayağı karamsar ve yanlız hissettim.Biz burdayız be güzelim....Neye ihtiyacın varsa...bana sayfamdaki hotmail adresimden ulaşabilirsin...ok?..bekliyorum...
Sıkma canını al oğluşunu ve eşini at kendini sahil kenarına..gez gez gez...ohhhhh...

aybike dedi ki...

betülcüğüm çook teşekkürler.Evet nedense bu aralar bana bişey oldu.Bi karamsarlık bi durgunluk neyse geçer inşallah..Çook sagol dahada bunalırsam yazarım sana.
sevgilerrrr...

Şekerci Butik dedi ki...

Canım merhaba,

Biz anneler sanırım hep aynıyız..hep aynı endişeleri yaşıyoruz.:)
5-6 aylarında metehanda kakasını 2-3 günde bir yapmaya başladı tabi bende senin gibi telaşlandım..Doktorumdan öğrendim ki çok normalmiş3-4 günde bir yapmalarını bile normal karşılıyorlarmış..Hemen ilk aklıma gelen sütüm yetmiyor artık ve oğlum doymuyor ve kakası yapamıyor olmuştu..:)

canım bazen gerçekten insan kendini yanlız hissediyor dediğin gibi.Dostlarından uzak olman da zor tabi..Güzel şeyler düşünerek uzaklaşmaya çalış canım bu düşüncelerinden..hem biz şanslıyız teknoloji çağındayız..internet var kamera var en azından yaa onlarda olmasaydı..

öpüyoruz seni ve tatlı oğlunu..

annesininoglusu dedi ki...

selam
sitenizi yeni keşfettim görüşmek dileğiyle
sevgiler:)

aybike dedi ki...

Metehanın annesi,
Çok sagol canım ya çok şekersin.Doğru biz şanslıyız ya onlarda olmasaydı.Bizde öpüyoruz sizi..
sevgilerr

annesininoğlusu,Hoşgeldin yine bekleriz.bizde sizi ziyarete geliriz.teşekkürler
sevgilerr

muko dedi ki...

oh aman sorununuzu halletmeniz sevindirici..

ama bazenn kalablık içinde bile kendimizi yalnız hissediriz,gelip geçicidir inş,önemli olan ailenin sağ olması ,nasılsa görüşüp hasret giderisiniz ,ee birde dünyattalısı oğlun var eşinde yanında daha ne olsun dimi...

bu tür duygularla hepimiz zamn zamn karşıulaşırız,çnemli olan büyütmemek naçizane fikrimdir efem:)
öpüyorum canım sevgiler...

aybike dedi ki...

Muko ablacığım merhaba,
yorumun için, herşey için çok sagoll.biliyorum geçecekte oluyor işte bazen.Öpüyorum ablacım
sevgilerr

siyap dedi ki...

canım,üzüldüm şimdi ama en azından ist.koca şehir gezilecek yer çok ve eşinin ailesi orada.biz burada yapayalnızız ikimizin ailesi de çok uzaklarda ve yaşadığımız yer çok küçük doğru dürüst çarşısı falan da yok (kangal)bazen böyle sıkılman normal ama beni düşün ve içini rahatlat :) bizim kızın da 6 gün kaka yapmadığı oldu bu durum 1 ay kadar sürebiliyor şimdi düzenli maşallah merak etme,demek eren bey bizim kıza bayılıyor hımmm biraz düşünelim bakalım :)) öpüyoruz siziii...

KeLeBeK dedi ki...

merhaba, iade-i ziyarete geldik bizde...
oğlunuz çok tatlı maşaAllah
bu arada merak etmeyin kaka için sevinen ilk anne değilsiniz bloglarda çok okudum kaka sevincini :) anne olmak böyle bir şey işte...

уαѕємiη dedi ki...

Canım bunlarda endişemecek birşey yok bi hafta yapmadıklarıda olabiliyormuş doktorumuz demişti bunlar normal şeyler ama

işte annelik içgüdüsüyle telaşa kapılıveriyoruz hemen

canım hadi kalk şimdi sıkıntılarını bi kenara bırak dağıt kafandaki olumsuzlukları sarıl sıkıca oğluşuna sıkıntılarını dağıtacak bi melek var evinde

silkelenme vakti hadii

öpğyoruz sizi..

aybike dedi ki...

Siyapcım,Yasemincim ve kelebek yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Siyap ve Yasemin söylediklerinizi yapacağım.Şimdi daha iyiyim geçti.Dönem dönem oluyor işte.Çoook teşekkürler..

Ayça dedi ki...

MErhaba
57 saat tam 12 gün yapmadı Tonguçbey :) ahh ahh ne günlerdi. Çok şükür şu an düzeldi hiç bir şey kalmadı hatırlayıp iç çekiyoruz :) bir zaman sonra hepsi düzeliyormuş yaşayınca gördüm..
öpüyorum sevgilerle..

Büşra dedi ki...

anneler hep böyle garip şeylere sevinmek zorunda mı yaa?
benim kızım da doğduğunda 2 gün yapmadı kakasını, o yapana kadar hastane de gözetim altında kaldık:)
**
maaşallah çok tatlı oğulcuğun, Allah bağışlasın.

уαѕємin... dedi ki...

heyy nerelerdesiniz ?