29 Mart 2008

Tombiğim işte :)))))

Evet bu kilo meselesi yine takıntı olmaya başladı.Kilolu bebek sağlıklı bebek demek mi ya.Tamam bende çok isterdim oğluşum tombiş olsun ama olmadı işte:( 2600 gr doğan Eren şuan 5700 gr.Doktorumuz normal dedi.Bebekler 5 aylıkken doğum kilolarının 2 katına çıkarlarmış.Eren4 aylıkken geçti bile.Doktorumuz ayrıca baba minyon ,minyon olabilir dedi.Ayrıca da ek gıdaya başlamamamı söyledi.O yüzden sadece anne sütü veriyorum hala.Ne yapabilirim çok iştahsız bi bebek.Çok az emiyor.Hala gögüs pedi yetiştiremiyorum.İnsanlarda kilolu bebek annelerine annesi ne güzel bakmışsın diyor.Ben bakmıyormuyum yani.Üstüne titriyorum oğlumun ama olmuyor.İnanın bunları ağlayarak yazıyorum.Bu annelik bi hayli hassas yaptı beni.Herneyse canım oğlum anneciğin senin için elinden gelen herşeyi yapıyor.Biraz düşünüp kendime geldim.Ben Rabbime şükretmem gerekirken yine bi kaç kendini bilmezin sözünden etkilenip kendimi üzdüm. Şükürler olsun Rabbime sağlıklısın.Çook tatlısın..seni çoook seviyorum.Sen dünyanın en güzel bebeğisin...

6 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

zayıf olursa olsun önemli oaln sağlıklı olması canım beniimmm :)

herkes herşeyi söylüyor emin ol kilolu oluncada ne yediriyorsun az ver obez olur vs. gibi cümleleri çok duyuyorsun yok sadece anne sütü alıyor desende böle pek inanmıyor gibi davranıyorlar :)

İki ucu ... anlıycan :) Hiç kendini üsme en güzel hali ve ona en yakışan hali demek ki mevlanın taktiriylr şu anki hali :)

Çok şükür eli ayağı düzgün aslan parçası bir bebbikin var :)

Hızla büyüyüp hepimizi şaşaşırtır senin istediğin Kiloda ve Boyda olur inş.

Öperim Kucaklarım İkinizide :)

aybike dedi ki...

Sagolasın inan bana rahatlattın beni.Allah razı olsun senden.Çevremiz boşboğaz insanlarla dolu.Didişecek,insanları kıracak yer arıyoruz.Rabbim şükürler olsunsağlıklı sıhhatli evlat verdi.Ama hata bende böyle insanları önemseyip kafama takıyorum.Neyse aklım başıma geldi.Çoook teşekkürler.Nazlı berra yı öpüyorum..

Büşra dedi ki...

merhaba.
bloguna ilk defa geldim ve yazını okuyunca, bir-iki şey söylemek istedim.
4,5 yaşında bir kız annesi olarak, bu kadar yılda öğrendiğim, herkesin, herşeyi, senden iyi bildiğidir:)
herkesin söyleyecek bir şeyi vardır, bilen de konuşur, bilmeyen de.mısır patlağının da dediği gibi tombiş olsa da "az ver" derlerdi emin ol!
**
İnsanlar kelimelerinin, anneliğinin başlangıcında özellikle hassas olan bir kadını ne hale getireceğini düşünmezler maalesef.
**
O yüzden, sen kendini düşüneceksin ve başkalarının seni üzmesine izin vermeyeceksin, çünkü hep konuşacaklar:), sen de bildiğini okuyacaksın:)
**
sen onun annesisin, onun iyiliğini herkesten çok istersin elbette.
selamlar.

aybike dedi ki...

Uragon merhaba,
öncelikle hoşgeldin..Yorumların içinde çok teşekkür ederim.Çok haklısın bende o yüzden artık umursamıyorum..Yine beklerim.Sagolasın.Bizde sizi ziyarete geleceğiz.
sevgilerr

aysarayı dedi ki...

maşallah...çok da güzel ve kilosu yerinde görünüyor..zten öyle çok tombiş bebekler de itici oluyor bence...sağlıklı olsun,gerisi hiç önemli değil..içinizi ferah tutun...maşallah demeli başka lafa ne hacet...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

güzelim
benim bebişim de 2 hafta önce tamtamına 2620 gr olarak doğdu. ben de çok üzülmüştüm ilk başta. hatta bebeğimi karnımdan çekip aldıklarında, onu ilk kez gördüğümde sürekli "ama çok minik" diye diye ağlamıştım. şimdi bakıyorum da miniş oğlum kafasını kaldırıp diper tarafa atıyor, ayakları ve elleri çok kuvvetli. sumo güreşçisi tosuncuk gibi miskin çocuğum olacağına atik ve hareketli minyon oğlum olmasını tercih ediyorum şahsen. etrafta "aaa ne ufak çocuukk" diye carcar konuşan kocakarılar var. onların seni üzmesine asla izin verme. bebişin süper cin gibi bakıyor, eminim canavar gibidir o da.