27 Kasım 2008

Çiş yapmak bu kadar zormu?

Önceki postta tahlillerimiz var demiştim ya dün kan tahlilini yaptırdık.Ben kan tahlilinden korkuyordum.O ağlarken ben hiç dayanamıyorum çok zorlanıyordum.Dün çok şükür korktuğum kadar zor olmadı.Çok ağladığından burnundan fırlayan ve yere yapışan şeye( hemşire hanım bomba fırlattı yorumu yaptı) Ağlasam mı gülsemmi moduna girdim..
Sonra idrar tahlili.Yok yapmaz.Uğraştık olmadı eve gelelim yapınca hemencecik bi tıp merkezine götürürüz dedik.Evdede uğraşıp olmayınca bugüne erteledik.Saatlerdir uğraşıyoz.Kız çocuklarda zor ama erkek çocuklarda kolay deniliyor..Valla bizim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..Taktık pipiye yok.Şırıl şırıl su sesi beklemeler yok.Psikolojik olarak oşey pipideyken yapmıyor..Uykudayken belki yapar.Şuan beklemedeyim..

Yap artık oğluşum yaa....

8 yorum:

Burcu dedi ki...

Ah Aybike ah, Arda 5 aylıkken biz de o çişi çok bekledik. Yaptığında da ya poşeti alıyordu ve yeterli miktarda çiş dolmuyordu poşet ya da kontaminasyon oluyordu da laboratuvar tekrar numune vermeniz gerekiyor diyordu. tam 3. gün sonunda alabildik numuneyi!!

aybike dedi ki...

Aman Allahım biz 3 aylıkken falan yaptırmıştık.Çok kolay olmuştu tam yaparken yakalamıştık.Şimdi küçükbeyi zaptetmek o kadar zorki.Hala tık yok beklemedeyim..
sevgilerr..

mine dedi ki...

yapar yakın zamanda inşallah aybikecim:-))))sabır:-)))

aybike dedi ki...

Yapmadı efendim.Tüm çabalarımıza rağmen yapmadı.Aşı olması gerektiğinden normal aşıları sağlık ocağında vurduyorum sağlık ocağına gittik.O edavatta pipide takılıydı.Baya ağladı falan herneyse orada açtım belki yapmıştır diye bi kaç damla bişey vardı Gamzeye (eltim) götür belki yeterlidir dedim.maalesef yeterli gelmedi.Anlayacağınız yarına kaldı.

off off

siyap dedi ki...

ah canım bilirim o idrar tahlillerinin ne demek olduğunu.biz yaptıramayıp aylarca erteledik.sonunda geçen ay ilk defa yaptı ve neyseki sonuç temizdi.hep pişik yapıyor o plastik ceren'de.
İnşallah yapmıştır Erenciğim,gerçekten çocukları çok rahatsız eden birşey...
kolaylıklar diliyorum Aybikecim,öpüyoruz
sevgiler...

aybike dedi ki...

Serapcım,
Bugün hiç denemedim.Açıkcası bugün mola verdim.Zaten annemlere(kayınvalideme) misafir gelecek dünürlerimiz eee ağır misafir.Bugün küçükbeyin çişiyle uğraşamayacağım.
Bizde de aynısı üst taraflar pişik olmuş hep..
Ne zor bişeymiş..

sevgilerr.

Gamzeli dedi ki...

Canım yaaa, maşallah ne tatlı vallahi, benim ablamın oğlu içinde idrar tahlili istemişlerdi, çok zor oluyor , bizde beceremememiştik :)

ayy yerim ben bunu :)

Şekerci Butik dedi ki...

aybikecim yaa ikinizede kolay gelsin ne diğim..kuzu inat etti herhalde...sonuçlar nasıl çıktı mı ?

öpüyorum canım..