19 Kasım 2008

Dünden bugüne Hasan Eren 1:))

Daha bu resimde 1 aylık bile değildi.Zaman öyle çabuk geçtiki.Minik resimlere bakıp iç geçirmeye başladım.o mis kokusu yumuşacık teni.Çok özledim o minik hallerini:))
Büyüdün büyüdükçe de değiştin.Şuan tam bi küçük adam oluverdin.Hergün yeni bişeyler öğreniyorsun ve bize de öğretiyorsun..

Bu kıyafetlerin ve de şapkan teyzenin hediyesi..6 aylık Hasan eren:))

Ağlayan,gülen,emekleyen Hasan Eren:))

Babasının oğlu Hasan Eren:))

Evet 1.yaşımızı kutlayacağımız 22 kasıma 3 gün kala nostalji yapalım dedik.

Sevgili blog arkadaşlarımız galiba bu mama işe yarayacak.Hasan Eren de gözle görülür bi toparlanma başladı.İnşallah kuzum bu kez kilo alacak:)) Bu arada yaşına girmemesine rağmen 10 gündür inek sütüyle Hasan Erene muhallebi yapıyorum.Sade sütü denedim hiç sevmedi.Biberonda sadece su içiyor.Meyve suyu,ıhlamur,papatya çayı vs. hiçbişeyi biberonunda içiremiyorum.Süte nasıl alıştıracağım hiç bilemiyorum.Kaşıkla verince de bi kaç kaşık sonrasında içmiyor. aaaa 8 dişimiz olduğunu yazmayı unutmuşum.Üstteki 2 diş Çankırı-Çorum gezilerimizde çıktı.Üstleri dörtlediğimiz 2 dişde Çorumdan dönüşte çıktı.Yaklaşık 3 aydırda bu dişlere yenisini ekleyemedik:(( 1 yaş arifesinde hala yürüyemiyoruz.Benim oğluşum galiba balet olmaya karar verdi(sürekli giydirdiğim külotlu çoraptan mı acaba) parmak uçlarında yürüyor.Özelliklede sağ ayağı.Son 1 haftadır böyle yapıyor.Adam akıllı basmıyor bu gidişle bizim yürümemiz bahara kalacak(Allah korusun) Birde babası Hasan Erene yeni dans stilleri öğretmiş.İnanılmaz komik dans ediyor... Herneyse yemek +temizlik beni bekliyor.. Şimdilik hoşçakalın..

Posted by Picasa

8 yorum:

Burcu dedi ki...

Nasıl da geçiyor zaman, 1 yaş demek ne güzel şimdiden mutlu yıllaaarrrrr... İlk yaşgünü için planlarınız ne Aybike? Bizim de 3 ayımız kaldı. ben de balet olsa yakışır oğluma diyorum hep, gri külotlu çorabıyla pek şirin oluyor :)) Eren'e kullandığın mama hangisi? Çok öptüm Eren'i, bu arada dip not, boşver tombul bebeği, zayıf çocuk, sağlıklı çocuk ;)

aybike dedi ki...

Burcu merhabalar canım;
Öncelikle çok teşekkür ederiz.İlk doğumgünü olduğu için babası ve ben çok heyecanlıyız.Evde küçük bi kutlama yapacağız.Süslemeleri ben pek fazla dışarıya çıkamadığım için eltim ayarladı.Daha görmedim bende merak ediyorum.Sevdiğimiz eş dost gelecek.Benim ailem burada olmadığı için onlarla ayrı kutlayacağız.Bakalım bende merak ediyorum nasıl olacak.

mamaya gelince fantomalt adında bi mama.Ona benzer bi mama daha var pediasure.Genellikle zayıf bebeklere veriliyormuş.
Senin ve herkesin dediği gibi artık takmıyorum.Bi ara çok bunalmıştım ama atlattım.Tek hedefimiz boyuyla orantılı bi kilo da olması.

sevgilerr..

Şekerci Butik dedi ki...

aybikecim bende o minik halllerini nasıl özlüyoru heleki o kokusu yok mu bambaşka..

maşallah tatlı kuzuma çok tatlı yaa..

ne güsel inşallah mama etkisini sürdürür..canım yürüme konusunda acele etme..metehanda yaşını geçtikten 11 gün sonra yürümeye başladı..hasan eren gibi de ayaklarının uçlarında yürüyordu hatta yürümeye başladıktan bir süre sonra bile devam etti ara ara hala devam ediyor..

öpyoruz..

Mısır Patlağı :) dedi ki...

1 yaşınız hayır ve uğur getirri inş. efendim : )

Hasan eren büyümüşte bir yaşında olmuşta maşşallah ona :)

Yürüme konusunda nazlış ablasını örnek alıyor galiba en gecinden yürüdü kendiside :) şu an tam sökmüş durumda ev,n ehr yerinde o minik adımları var artık sevgiler.

siyap dedi ki...

canım ya ben de bazen çok özlüyorum eski hallerini.saf saf bakıyorlardı,hemen kucağımızda top gibi olup yumuluyorlardı memeye...
hasan eren'in de ilk resmi ne kadar tatlı öyle.ama şimdi kocaman adam oldu,yakışıklı bir oğlan artık o maşallah!

ceren de 1-2 adımın ardından dün 5 adım attı inşallah devamı gelir.ayaktayken sallanıp,el çırpıp dans etmekten yürüyemeden dengesi kaybolup atıveriyor kendini yere :))

çok öpüyoruz,kocaman sevgiler bizden sizeee...

AYSUN dedi ki...

Aaa bir yaş geldi demek... Maşallah. Maşallah... Ne çabuk büyüyorlar yaa..

Sermin dedi ki...

Aybikecim heiç dert etme bence de. zaten çocuklar annelerinin yemekle ilgili endişelerini hissedip yememeye başlarlarmış sezgisel olarak. takmamak lazım biliyorum zor ama. bu arada parmak ucu yürümesi gelişimsel bir süreç. ilk önce parmak ucu yürümesi lazım sonra topuğa basacak. bu yüzden yürümeye başlayınca ayakkabı gidirmemek lazım ki çabucak yürümeyi öğrensin

siyap dedi ki...

aybikecim eren'in 1. yaşını kutlarım.inşallah mutlu,sağlıklı,başarılı bir ömrü olur...nice güzel yaşlara...

öpüyorum sizi,kocaman sevgileeer...