1 Nisan 2009

OFFFFFFFFFF

Soner amca.. Parktaki oyuncaklardan banane diyen özgür çocuk:) Kaydırak tepesinde muzurluk yapan oğluş:)) Behranur & Sıla

Ablalarıyla mutlu Hasan Eren:)

Sıkıntılı bi hafta geçiyoruz. Cumartesi günü elimi kestim apar topar hastaneye gittik dikiş atıldı.Acilde doktor Yusufu dışarıya çıkarınca hemşirede uyuşturmak için 5 iğne yapınca ağlama krizim tuttu.Doktor niye ağlıyosun ağlama deyince kocamı çıkarttınız + canım yanıyor ondan ağladım diyemedim tabiki.Sagolsunlar beni susturmak için başıma biriken herkes beni güldürmeye çalıştı.Çok şükür iyiyim abartılacak bişey değil aslında.10 gün sonra dikişler alınacak.

En sonunda seçim tantanası da bitti.Buna bi ohh çekilir yani.Pazar günü oyumuzu kullandıktan sonra parka gittik.Oğluş özgürce takıldı yine.Büyük çocukların geçmeye çalıştığı kaydıraklar arası tahta yoldan geçmeye çalıştı.Yok olmaz dediysekte kandıramadık.Hem istiyor hemde korkuyor.Baba,anne işbirliğiyle geçirttik te oğluş muradına erdi.

4 gündür Hasan Erende halsizlikve iştahsızlık vardı.Bugün tekrardan kusunca ( öncede kusmuştu) doktorumuzu aradım.Şansa konferanstaymış bu hafta yokmuş bizde eşine götürdük.O da aynı hastenede.Kendisinden pek hoşlaşmasakta ona götürdük.Kaka+ idrar tahlili verdi.Kakasını çabuk yapması için fitil koydular ama çocuğun içi boş.Sabah azıcık bişey yedi onuda çıkarttı.Biraz bekledik ama yok olmayacak böyle deyip eve geldik.Şuan uyuyor oğluş.Neyi var canımın yaa.Zaten bu belirtiler dilim söylemeye varmıyor şunun belirtileri deyiverdi hemen.Ben çok korkunca da olabilir dedim ama tahlil yapmadan anlayamam dedi.Be adam o zaman tahlil yap ondan sonra söyle ne söyleyeceksen.Eğer dediğin şey değilse beni bu kadar korkutmana,üzmene değermi?

Ben anlamıyorum bu kadar üstüne titrerken,aman hasta olmasın,aman üşütmesin,aman şunu yesin demekten tüm gün kendimi unutuyorum ama olmuyor işte.İyiki toparlanıyoruz kilo alıyoruz dedim.5 günde 500 gram vermiş bile.Ne yapmalı bilmiyorum yaa...Ben sakındıkça bişeyler oluyor...

Rabbim sana sığınıyorum..

15 yorum:

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

geçmiş olsun canım. mühim bişi değildir umarım... rabbim şifa versin
bu arada dans görüntüleri de harika :D

sihirlirloklava dedi ki...

İkinize de çok geçmiş olsun canım...çocuklar biraz daha ağır geçiriyorlar...moralini yüksek tutmaya çalış..iyi haberlerini bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun canım ikinize de ..geldi mi üstü üste gelir ama güçlü ol..Allah yardımcınız olsun.Dilerim basit bişeydir.Gönlünü ferah tutmaya çalış..

ummugulsum dedi ki...

oncelıkle sana cok gecmıs olsun canım neler atlatmıssın oyle rabbım beterınden korusun.

hasana gelınce baslıgı okudum sonra fotografını gordum bencede offfff dedım:) bu ne yakısıklılık annesı yaa masallah oglusuma. onada gecmıs olsun. bazı uyuzlar vardır oyle bıryerlere gelınce artık kendılerını bısey sanıp bılmıslık yaparlar..
ıns her sey yoluna gırer gulum sıze bol ıstahlı saglıklı gunler dılıyorum..
opuyorum

mine dedi ki...

canım teleonda görüşmüştük ama tekrardan geçmiş oldun..cocuk bu canım ne kadar korursan koru oluyor ıste hasta elde degıl..uzma kendını gecercek canım..hadı ıyılesınde ana ogul bulusalım artık...

AskinAy dedi ki...

gecmisler olsun canim:((
Allah saglik sihhat versin canisi,biran önce toparlanir insallah sevgiler öptüm cook...

siyap dedi ki...

ah canım,ikinize de çok geçmiş olsun inan okurken önce senin için sonra Hasan Eren için o kadar kötü oldum ki...Allah ikinize de acil şifalar versin.şu bazı dr.ların yaptıklarına aklım ermiyor.zaten anne-baba olarak aman kuzulara bir şey olmasın diye gözlerinin içine bakıyoruz ve hasta olunca çok üzülüyoruz;bir de şu söylediğine bak işgüzarın.dur bakalım önce bir tahlil sonucu gelsin değil mi?
korkma canım,inşallah sonuçlar iyi çıkar ve hemen iyileşir inşallah kuzum,sıkma canını.
çok öpüyoruz sizi,kocaman sevgilerimizi gönderiyoruz.

meleklerim ve ben dedi ki...

Geçmiş olsun Aybikecim.İyi bak kemdine.
Delikanlımı ve seni kocaman öptüm.

annesininoglusu dedi ki...

çok geçmiş olsun:(

çise ve annesi... dedi ki...

ikinizede geçmiş olsun sevgiler.

Sermin dedi ki...

kuzuuuuum benim. iyileş bir an önce. kıyamam hiç bebişlere.

kubra zeynep kara dedi ki...

çok geçmiş olsun.oğlunuza bayıldım bu arada maşallah.hele papyonlu resmi yok mu
offf kii ne offff

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Canlarım beniim çok geçmişler olsun gsl haberlerle dolu bir post bekliyorum haberinz olsun Mujkss

Şekerci Butik dedi ki...

çok geçmiş olsun aybikecim kıyamam hasn erenime...yakışıklım benim nede güzel çıkmış fotoğraflarda maşallah..

kocaman öpüyoruz ikinizide..

meleklerim ve ben dedi ki...

Aybikecim inşallah artık iyileşmişsinizdir.
Bloğuma bir uğrarsan senin için bir ödülüm var.
Öptüm.