29 Aralık 2008

SOBE-Hasan Eren'in en sevdiği yerler:)

Gecikmiş bi sobemiz vardı sarı şeker Arda'nın annesi Burcu bizi sobeleşmişti. İşte Hasan Eren beyin en sevdiği yerler:))

Sitemizin karşısındaki park:) Hasan Eren çok seviyor parkı.Özellikle de kaydıraktan kaymaya bayılıyor.Öyle çığlıklar atıyor ki görmelisiniz bebişimdeki mutluluğu:)Tabi bu kayma işini annişle birlikte yapıyor.Valla laf aramızda kaymayı bende çok seviyorum.Maksat çocuğu kaydırmak canıım..Bu arada anne oğul keyif yapmış oluyoruz.Bize bakanlara aldırış etmeden biz zevkimize bakıyoruz.Bu arada resimdeki Yıldız teyzemiz:)Her ne kadar o kendine hala dese de bize göre teyze..

Asansör:) Bizim sevdiğimiz yerler biraz değişik.Küçük beyin aylardır en sevdiği yerlerden biri asansör.Asansörü o çağıracak,gideceğimiz katın düğmesine o basacak.O kadar mutlu oluyorki bastıktan sonrada aynadan kendine bakıp sırıtıyor.Ve illaki kendini alkışlayacak:)) Bizi en çok şaşırtan da babannesinin ve bizim katın düğmesine genellikle doğru basıyor olması.(Maşallah)

Gürpınar sahili:)) Yaz boyunca en çok huzur bulduğumuz yer orasıydı.Fazla söze gerek yok.Tüm aile en mutlu olduğumuz yerlerden birisi:))

Küveti:) Banyo yapmaya bayılan Hasan Eren daha küveti görür görmez çıldırmaya başlıyor. Artık sadece su için çıldırmıyor tabiki, suyun içinde oyun oynayacak hiç çıkmayacak sudan. Ama sonrası benim için tam bi eziyet oluyor. Küvetten çıkaramıyorum hadi çıkarttım diyelim bu seferde küveti kovayı kaldırmayayım diye elinden gelen herşeyi yapıyor. Bornozunu bile güç bela giydiriyorum.Onun büyük keyfi ama kendim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim:((

Mama Sandalyesi:) Hala kurtacımız durumunda.Hasan Eren oradan dışarıya bakmaya bayılıyor.Hatta tadını sevmediği bişey varsa direkt olarak cama yapışıyor ve bana asla yüzünü dönmüyor.Ben mutfaktayken 15-20 dakika da olsa meyvesini yiyip orada oyalanıyor,oyuncaklarıyla oynuyor.Oyuncaklardan sıkılınca da sırayla hepsini yere atıyor.Hepsini attıktan sonrada bağırmaya başlıyor.Tabi ki al artık beni burdan diyor:))

İşte en sevdiğimiz yer:)) Mutfak dolabı.. Daha mutfağa girer girmez saldırıya geçtiği yer:))Herşeyi dökmeden rahat edemiyor. Birde bi güzel kuruluyor yere.Herşeyi döküp rahatladıktan diğerine geçiyor.Ama orası biraz tehlikeli olduğundan orayı karıştırmasına izin vermiyorum.Acilen şu dolap kilitlerinden almam lazım:(

Babannemizin evi:)) Babannemizle aynı binada oturuyoruz.Daha zile basmadan onların kapıyı gördüğü anda başlıyor çığlık atmaya.eee artık büyüdük zilede basarız dimi ama:))Hemen hemen hergün onlara gittiğimizden çok seviyor onların evini.evimizdeki kadar rahat ve mutlu:))

Posted by Picasa

Bu liste böyle uzar gider.Aslında sonuç olarak en sevdiğimiz yer evimiz.Hasan Eren uyumlu bi çocuk olduğundan genellikle gittiğimiz her yerde çok mutlu oluyor.. Bu arada Pazar günü minik bebiş,güzeller güzeli Ceylin Yağmur ve annesi Mine yi ziyarete gittik.O ziyarette bi sonraki postta... Eee bakalım tatlı pamuşumun ve yakışıklı abimiz Metehanın en sevdiği yerler neresiymiş:)) sevgilerrrr...

8 yorum:

Burcu dedi ki...

Şimdiye kadar okuduğum tüm sobeler içinde bebişlerin hepsi de banyoya bayılıyor... balık bunlar balıık :))

meleklerim ve ben dedi ki...

Maşallah artık delikanlı olmuş Hasan Eren...
Asansör düğmesi de her çocuğun ilgisini çakiyor,ne hikmetse.

Yeniyılın sağlık,mutluluk,huzur getirmesi dileklerimle...
Sevgiyle kal.....

siyap dedi ki...

maşallah kuzuma asansöre bayılıyor ha...ceren nefret ediyor herhalde taşındığımız evlerde hiç asansör olmayışından olacak,hep az katlı lojman ya da apartmanlarda kalıyoruz.ramazan bayramında manisa'ya gittiğimizde çok korkmuştu annemlerin asansöründen şimdi alışveriş merkezlerininkine alıştı sayılır,manzaralı ya :)

diğer yerlerin çoğunu pamuş da seviyor.sobeni en yakın zamanda yazıcam
öpüyoruz canım
sevgileeer...

Şekerci Butik dedi ki...

oyyy yerim bn seni yaa maşallh kuzum sana..neler severmiş neler..yakışıklım benim..

sobeni büyük bir zevkle yazacağım aybikecim teşekkürler...mucx..

yeni yılın sağlık,mutluluk ve huzur dolu geçmesi dileğiyle..mutlu yıllar...

Unknown dedi ki...

Mutlu yıllar, yeni yılda herşey gönlünce olsun..

Betül dedi ki...

aaaa yok sa siz gürpınar a yakınmısınız...?

aybike dedi ki...

Evet Betül yakınız.Beylikdüzünde oturuyoruz.
sevgiler..

Adsız dedi ki...

Nice fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.