26 Temmuz 2008

Baba bloga baskın yaptı :))))

Bugün bloğa biraz karalama yapma vakti geldi diye düşündüm.öncelikle yorumlarınız ve bloglarınız zevkle okunur olduğundan emekleriniz için size ne kadar teşekkür etsem azdır.bunu belirtmem lazım.
Ama bazı yorumlarda biz babalara atıflarda bulunmuşsunuz bunuda düzeltmek isterim. Yorumlarınızda neden hergün beraberken bu kadar alakalı olunmuyorda araya hasret girince üzerimize çok düşülüyor ki hafif sitemler okudum.Haklsınız ama sizler çocuklarınızdan olağanüstü bir durum olmadıkça ayrı kalmadığınız için bir babanın sizler yokken duyduğu özlemi aynı evin içindeyken yaşananlarla kıyaslayınca ortaya çıkan durumu anlayamıyorsunuz. Evet biz babalar belki biraz daha geri planda durabiliriz ama bunun sadece 2 sebebi olabilir. İlki bizlerin anaç olmaması diğeride sizlerin çocuklarımıza mükemmel bakmanız olabilir sadece. Yalnız sizlere şunu söyliyeyim Allah sizleri çocuklarınızdan ayırmasın dayanılmaz bir hasret çekiyorsunuz. Oğlumu msn de görebilmek için Aybike ye hadi bilgisayarı aç uyutma çocuğu diye serzenişlerim hala gözümün önünde.
Neden mi gözümün önünde çünkü oğlum şu an yanımda uyuyor :) Evet çok şükür oğluma kavuştum. (bu arada aybike'de hafiften kıskanmalar kızmalar oldu ama sonra yukardaki açıklamayı yapınca oda bana hakverdi)
Dün sabah erkenden Alaca'ya geliverdim.mümkün olsa kimsecikler uyanmadan evde olacaktım ama vesait bulma zorluğu ancak sabah 08,20 de kavuşturdu bizi.
Öncelikle Aybike nin yoğun programı sebebiyle sizlere burdan yazamaması beni çok üzdü. Şuanda da evde düğün telaşından ilgilenemiyor. Bende duruma hem el koyayım hemde blogun çorbasında benimde tuzum olsun diye geçtim pc nin başına. Geçen hafta sonunda bacanağım ve baldızım Çankırı ya gittiler pazar günüde hep beraber Çoruma geçtiler. Tüm zaman dilimi içerisinde düğün yemekleri misafir ağırlamalar kına gecesi derken bir Çorumda bir Alaca da oldular . Bu arada Aybikem resim çekmeye fırsat bulamamış buda beni çok üzdü. Sizlerle elimizdeki pek az resmi paylaşacağım. Umarım baldızımın makinasında resim vardır..
Öncelikle Aybike ve oğlumu İstanbuldan uğurlarken çektiğim görüntünün net olmadığımı ama benim hafızamda uzun seneler belkide ömür boyu çok berrak bir görüntü olarak kalacak olan otobüs resmini paylaşmak istiyorum
Bunlarda Çankırı da çekilmiş resimleri :)

Şimdi yokluklarında benim içimi en çok acıtan resmi koyacağım. Oğlum her sabah bizden önce kalkar.Bazı sabahlar bizi uyandırsada (bizden kastım benim annesi hep uyanık :) )) çoğu sabah benim yataktan kalkmamı sessizce bekler. Ben kalkınca bana güler onu almam için kur yapar. Maksadı belli canım arkamdan yatağıma yatacak ya bizim küçük bey.Kızamıyorumda aynı benim gibi keyfine çok düşkün :). İşte onlar yokken her akşam gözlerim odamızda beşiğimizi sabahlarıda yatağımda Hasan Ereni aradı....Ama olsun çok şükür kavuştum ya sonunda oğluma (TABİİİİİ BİRİCİK EŞİM AYBİKEMEDE)

15 yorum:

KeLeBeK dedi ki...

şey ben anlayamadım mazur görün;
bu blogun tam olarak yazarı kim hasan eren mi anneciğimi babacığı mı?? :))

annecik dedi ki...

yazı çok güzeldi bir baba ancak bu kadar dokunaklı yazabilirdi kutlarım sizi kavuşmanızada sevindim ALLAH sizi birbirinizden ayırmasın

aybike dedi ki...

Kelebek;
Tabiki de annesi yazarı.Hasan Eren yazamayacağına göre baba da ilk kez yazmak istemiş çok özlediğinden.Yani bu blogun yazarı hala Aybike..
sevgilerr..

Annecik eşim adıma çok teşekkür ederim.Amin inşallah canım.
sevgilerrr..

mine dedi ki...

allah mutluluğunuzu bozmasın hep daim etsin inşallah..oğlunuzla saglıklı ve mutlu günlere


yusuf beye selamlar öptüm...

meleklerim ve ben dedi ki...

Çok duygusal bir yazı olmuş.Yavrunuza kavuşmanıza çok sevindim.Allah ayırmasın.

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

çok güzel bir yazı olmuş.
rabbim birdaha uzun ayrılık vermesin. son fotoğrafta çok şeker çıkmış... maşaallah barekallah...

Şekerci Butik dedi ki...

Bir babanın yazısını okumak ne kadar da güsel oldu..elerinize yüreğinize sağlık..

aybikecim kabul edersen seni sobeledim canım..

hayırlı kandiller..

sevgiler,

meleklerim ve ben dedi ki...

Aybike'cimeğer kabul edersen sobeledim seniiii....

siyap dedi ki...

Allah hiç ayırmasın Aybikecim sizi ve bütün aileleri...
mutluluğunuz daim olsun.yazı da ayrıca çok güzeldi tebrik ederim eşini.
eren yine çok tatlı maşallah,öpüyoruz,sevgileeer...

gülücüklerim benim dedi ki...

Gözünüz aydın olusun, çok şükür kavuştunuz, Allah bir daha ayırmasın,
Babamız da çok içliymiş, size çok düşkünmüş, efendim babanızı üzmüşüz, içlendirmişiz,özür dileriz.
Aybike'cim eşinizi benim eşime benzettim, ailesine düşkün, içli ve sevgisini ifade etmekten kaçınmayan bir insan, ne mutlu size, hep sevgiyle, birlikte kalın.

muko dedi ki...

babadan böyle sözler duymak ,okumak ne güzel ,allah mutluluğunuzu daim etsin..

mummy dedi ki...

Hmmm blog işine babaları da dahil etmek hiç de fena olmayacak demekki...Ne cevherler çıkacak kimbilir daha böyle..Çok hoş bir yaz olmuş hakkaten...Gözünüz aydın diyelim kavuşmanıza da...Sevgiler..

Şekerci Butik dedi ki...

aybikecim nerelerdesin??

уαѕємin... dedi ki...

süper bir yazıı tebrik ediyoruz babamızı

resimler de harika

mutluluğunuz daim olsun canım

sevgiler

aybike dedi ki...

merhaba ben Yusuf uzun bir ara verdik hepinizden özür dileriz en kısa zamanda internetle ilgili sorunumuzu giderip hem sizleri takip etme hemde yeni günlüklerimizi yazmaya devam edeceğiz.bu arada Aybikemin sizlere çok selamı var sizleri çok özlemiş.